Handelsbetingelser

Alle varer bestil hos APPLYTASTE ApS sendes direkte fra vores lager.

APPLYTASTE ApS
Friheden 21
4440 Mørkøv
Tlf. 27118876
info@applytaste.com
CVR Nr.36549815

Vi betjener kunder i ind- og udland og modtager såvel danske som udenlandske kreditkort.

Alle ordrer ekspederes indenfor 1 arbejdsdag fra ordreafgivelsen.
Har du spørgsmål inden du handler er du velkommen til at kontakte os.
Vi glæder os til at servicere dig.

Når du handler hos APPLYTASTE.COM foregår det således:

  1. Hver enkelt vare tilføjes “kurven” ved at trykke på “Tilføj til kurv” knappen, du kan hele tiden følge indholdet i din “kurv” ved at klikke på kurv ikonet i menuen.
    Når du har samlet dine varer, trykker du på kurv ikonet i menuen og ser så dit samlede varekøb. Her kan du ændre antal eller slette varer. Tilpas evt. din bestilling og fortsæt ved at trykke ”Gå til kassen”.
  2. Indtast dine personlige oplysninger, du har også mulighed for at vælge en anden leveringsadresse, hvis du vil have pakken leveret på arbejde eller hos en anden person.
  3. Vælg forsendelsesmetode og betalingsmetode. Afslut med “Gå videre”.
  4. Herefter kommer din bekræftelse, tjek at alle oplysninger er korrekte. Har du meddelelser til APPLYTASTE kan du skrive dem i meddelelsesfeltet.
  5. Læs og accepter vores forretningsbetingelser og afslut med “afsend ordren”.
  6. Den sidste side er din kvittering for at handlen er gennemført, du modtager også denne kvittering på mail.

Betaling

Hos APPLYTASTE.com kan du betale på flg. måde:

Dankort /Visa-Dankort
Webshop betalingsmuligheder

Betaling gennemført med kort godkendes først når varerne sendes fra APPLYTASTE.com.
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Der betales
ikke kort-gebyr hos APPLYTASTE.com

Bankoverførsel

Du kan betale ved bankoverførsel til

Nykredit Bank
Reg nr:    8117
Kontonr: 3742797

Bemærk: Ved bankoverførsel skal du påregne lidt længere leveringstid, da vi først afsender din ordre, når bankindbetalingen er registreret. Betalingen skal være registreret på vores konto SENEST 3 DAGE efter ordreafgivelse, da ordren ellers automatisk annulleres.

Varerne er derfor kun reserveret i 3 dage. Dette sker udelukkende af hensyn til vores andre kunder.

Alle priser er incl. moms, told & afgifter.

Levering

Leveringstiden er i de fleste tilfælde 1-2 hverdage, langt de fleste bestillinger forlader vores lager samme dag eller dagen efter bestillingen er afgivet. Er dette ikke tilfældet modtager du en mail om forsinkelsen.

Vi tilbyder levering med DAO. Du vælger selv i bestillingsforløbet, hvilken levering du ønsker. Du kan også efter nærmere aftale, afhente gratis på vores adresse.

Fragtpriser indland:
– DAO Direkte (til hjemmeadresse) koster fra 41 DKK

– DAO til nærmeste pakkeshop koster fra 38 DKK

(priserne er betinget af vægt)

Beløbene dækker porto, administration & ekspedition.

Alternativt kan bestillingen blive afsendt med GLS til nærmeste pakkeboks.

Alle ordrer sendes som pakker, det giver mulighed for at spore pakkerne i tilfælde af uforudsigelige problemer under forsendelsen. Når pakken afsendes modtager du en mail om at pakken er på vej, derefter får du besked pr. mail eller sms når pakken er leveret eller kan afhentes.

Du kan afhente din pakke i op til 8 dage. Herefter bliver pakken returneret til APPLYTASTE ApS. Vi sender gerne pakken igen, mod at du selv afholder fragtomkostningerne – Ønsker du ikke pakken sendt igen, forbeholder vi os ret til at opkræve de fragtomkostninger, der har været forbundet med at sende pakken.

Skulle din levering blive forsinket, fremsendes der en besked via e-mail hurtigst muligt.

Slip for gaveræset og indpakning – Send din bestilling videre til en anden modtager
Bestil en gave hos APPLYTASTE.com og få den leveret direkte hos den du ønsker skal modtage den. Udfyld felterne for leveringsadresse og husk at give os besked via meddelelsesfeltet, hvis du ønsker gratis indpakning af gaven.

Forsendelser til udland
Vi sender gerne varer til udlandet, men kontakt os venligst herom med henblik på en faktuel beregning af forsendelsesomkostningerne.

Der skal dog påregnes længere leveringstid, samt et større gebyr til fragtomkostninger end i Danmark.

Send mail til info@applytaste.com 

Retur/fortrydelsesret

Ved fortrydelse, fejl eller mangler yder vi 14 dages fuld returret efter varens modtagelse.

Kontakt altid APPLYTASTE ApS inden du sender varer retur – info@applytaste.com opgiv ordrenr. samt hvilken vare du ønsker at returnere.

Har du brug for forlængelse af returretten, er du velkommen til at kontakte os.

Når du benytter fortrydelsesretten skal du selv betale fragtomkostninger ved at sende varen retur. Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket.

Indpakning samt forsendelse er eget ansvar indtil pakken er nået frem, send altid returvarer som pakker og gem kvittering som dokumentation på pakken.

Du kan returnere på flg. måder:
Sende altid varen retur efter aftale pr. mail info@applytaste.com eller
tlf. 27118876.

Send til:
APPLYTASTE ApS
Friheden 21
4440 Mørkøv

Pakken skal sendes med omdeling. Vi modtager ikke returvarer, der er sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Herefter refunderes købesummen via din kortbetaling eller via bankoverførsel.

Tilbagebetaling vil ske senest 14 dage efter returpakken er modtaget. Ved returnering afen vare skal kvittering eller kopi af denne vedlægges/medbringes. Kvitteringen er modtaget pr. mail eller med pakken. Derudover er forbrugeraftaleloven gældende.

Bemærk:
Returretten bortfalder hvis plombering på fødevaren er brudt.
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. For at modtage hele
købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve den, men ikke tage den i brug. Hvis betingelserne for fragt fri levering ved returnering af et produkt ikke længere er opfyldt, skal du betale fragt for den del af købet som du beholder.
Ønskes en anden vare i stedet for den returnerede, skal der foretages en ny bestilling igennem webshoppen.

Reklamationer
Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer eller, hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bedes du hurtigst muligt kontakte os på e-mail: info@applytaste.com eller på telefon Tlf.
27118876 for at få afklaret dit problem.

APPLYTASTE ApS giver 2 års reklamationsret i henhold til købeloven for varer (ikke fødevarer). omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles APPLYTASTE ApS indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder APPLYTASTE ApS returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Vi vil hurtigst muligt fremsende nogle nye eller give dig pengene retur. Vi beder dig opbevare de beskadigede varer, til du har kontaktet os, da vi i visse tilfælde ønsker varerne retur som dokumentation. Vi betaler naturligvis for forsendelsen.

Varen sendes til:
APPLYTASTE ApS
Friheden 21
4440 Mørkøv

Når du returnere varen bedes du vedlægge flg:
Beskrivelse af varen
Din kvittering med navn, adresse og evt. bank-oplysninger som varens værdi kan overføres til.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Husk altid at sende varen retur i forsvarlig emballage.

Sikkerhed

Hos APPLYTASTE ApS lægger vi meget vægt på, at sikkerheden for vores kunder er i top, så I kan føle Jer sikre når I handler. Derfor anvender vi de sikreste og bedste teknologier, der er på markedet.

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.
Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan
læse dem. APPLYTASTE.com eller andre har ikke mulighed for at læse dine informationer.

Persondatapolitik

Hos APPLYTASTE ApS benytter vi os af “sessionscookies” til at holde styr på hvad der bliver lagt i varekurven, mens du navigerer dig rundt på hjemmesiden. “Sessioncookies” gemmes ikke på din PC , men forsvinder når du lukker din PC eller webbrowser.

Google analytics statistik bruges til at opsamle information for at give et statistisk billede af antallet af besøgende, hvor de kommer fra og hvordan de bevæger sig rundt i shoppen.

Dette er med til at give os et billede af hvilke varer vore kunder syntes bedst om. Logstatistikken anvendes kun internt med det formål at optimere sortimentet, shoppen og dens funktionaliteter.

Når du bestiller på APPLYTASTE.com opsamles navn, adresse, telefon og email, altsammen for at kunne ekspedere din ordre. Vi gemmer dine oplysninger i vores kundecenter, derved undgår du at indtaste dine oplysninger næste gang du handler hos os. APPLYTASTE ApS er ansvarlig for disse oplysninger og de opbevares i 5 år jf. bogføringslovens regler om opbevaring af regnskabsmateriale. Vi opbevarer og transmitterer ikke kunde oplysninger krypteret.

Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt og gøre indsigelser mod en registrering i forhold til reglerne i persondataloven. Alle vores kunde oplysninger og e-mail oplysninger, vil blive opbevaret sikkert og ikke videregivet eller solgt til 3. person.

Fejl og mangler

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og stavefejl samt leveranceændringer fra vore leverandører som APPLYTASTE ApS ikke kan kontrollere.

Copyright

Alt indhold på dette web-site, tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, digitale downloads tilhører APPLYTASTE ApS eller leverandører til APPLYTASTE ApS. Alt misbrug og kopiering af privat materiale uden tilladelse er derfor ikke tilladt.

Kontakt oplysninger

APPLYTASTE ApS
v/ Trine Vermeij Tønder
Friheden 21
4440 Mørkøv

Telefon
27118876

Mail
info@applytaste.com

CVR
36549815